OVER ONS

Geniet dagelijks in ons gezellige restaurant of op het terras van verse en ambachtelijke Italiaanse gerechten. Ristorante PaPI is een ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groot gezelschap, waar u op elk moment van de dag welkom bent. Ristorante PaPI is gelegen in het gezellige oude dorpskern van Barendrecht. Laat u verleiden door de kwaliteit en ambiance van Ristorante PaPI. Onze pizza’s worden op ambachtelijke en traditionele wijze bereid in onze hout gestookte steenoven. Kwaliteit is tenslotte een keuze! Bij Ristorante PaPI is gastvrijheid en kwaliteit belangrijk en ons gezellige team zorgt dat deze eigenschappen gewaarborgd blijven.

Bij Ristorante PaPI kunt u genieten van verse pizza, pasta of frisse salade. Kom onze gezellige sfeer proeven en reserveer alvast een tafel!

Geen tijd om te eten in ons restaurant? Bij Ristorante PaPI kunt u pizza en pasta bestellen om af te halen of om thuis te laten bezorgen. PaPI bezorgt in Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk en Heerjansdam. Bekijk alvast ons uitgebreide menu en maak een keuze!

chef image