HEEFT U IETS TE VIEREN?

Een klein intieme avond of een groot evenement kan allemaal bij Ristorante PaPI . Grote groepen zijn van harte welkom en ons team speelt hier dan ook met een flinke dosis plezier op in. Een borrel, receptie, diner of buffet.. wij hebben een groot aantal arrangementen beschikbaar om uw avond te laten slagen!

Met z’n tweetjes of juist met een groot gezelschap en alles hier tussenin, bij Ristorante PaPI kan het. Grote groepen zijn bij ons van harte welkom en we spelen hier dan ook met een flinke dosis plezier op in. Of het nu gaat om een borrel, receptie, diner of buffet, we hebben overal over nagedacht van waaruit we een groot aantal arrangementen hebben kunnen samenstellen.

Maak van je verjaardag een echte PaPI Birthday en vier het bij Ristorante PaPI! Samen met vriendjes en vriendinnetjes je eigen pizza bakken onder begeleiding van een echte pizza chef. En dan het belangrijkste: je eigen gebakken pizza opeten! Tussendoor krijg je alle ruimte om buiten te spelen of in een van de speelhoeken van het restaurant. Tot slot krijg je nog een pizza Nutella om samen te delen.

Een PaPI Birthday kun je uitsluitend telefonisch reserveren.

IK WIL EEN KINDERFEESTJE GEVEN

Dat kan! Bel naar de onderstaande nummer: 06 2531 38 64

chef image